2017-10-27 07:23:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma minden szebb lesz

Napi horoszkóp október 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Változik a hangulat, a Hold a Vízöntő jegyében áll. A kapcsolatokban a hatalmi harcok kiéleződnek. Ne ragaszkodjon makacsul az igazához, inkább engedjen. Nagyon érzékeny, mindent nagyon a szívére vesz, de azért önt sem kell félteni, alaposan odamondogat annak, akit nem szívlel.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Jupiter és a Merkúr a Skorpió jegyében jár. A kapcsolatai intenzívebbek lesznek, és üzleti ügyekben is jó hírek várhatóak. Az este közeledtével azonban a csillagok már nem támogatják a jó hangulatot, ami kellemetlen perceket hozhat önnek. Kitartás!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Neptunusz és a Szaturnusz hozhat egy kis búskomorságot az életébe, és változó lesz a hangulat a környezetében is. Terelje el a figyelmét erről, menjen szórakozni, találkozzon emberekkel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Mától minden szebb lesz. Még a szerencse is az ön oldalán áll, és az is előfordulhat, hogy nyerni fog valamit. Önállósága és magabiztossága meggyőzi a többieket, ezért a fontos dolgokat ma kellene elő adnia. Most sok öröme lesz mindenben.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, az önnel szemben lévő jegyben. Könnyen lehet, hogy hangulati mélypontba esik, ha érzékenyebb lesz. Örül, hogy már közel van a hétvége.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr és a Jupiter a Skorpió jegyében áll. A hangulata sokat javul, érzi magában a kreatív erőt, a határozottságot. Ragyogó ötletei támadhatnak, ne féljen előállni velük! Élvezze ezt a napot, pontosan tudja, hogy ehhez mire van szüksége.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Jókedvűen ébred. Az egyedüli probléma csak az, hogy alig tudja magát a munkára bírni. Jobb is lesz, ha most kiengedi egy kicsit a gyeplőt, engedje át magát a pihenésnek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Merkúr és a Jupiter a Skorpió jegyében áll, sőt már a Nap is csatlakozott a Jupiterhez. A szerencsés napok sora folytatódik! Este szívesen megy vendégségbe, és szívesen is látják. Ügyeljen a megjelenésére, mert az emberek nagyon figyelnek önre.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Három bolygó áll az ön 12. sorsterületén, ez sokszor olyan lesz, mint egy hidegzuhany. Pihenjen, ne rágódjon most az élet nagy kérdésein, most minden probléma nagyobbnak és nehezebben kezelhetőnek tűnhet, mint amilyen valójában.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most a teljesen átlagos napi teendők a fontosak. Jelenősége lesz egy megfelelően megterített asztalnak, és friss virágokat is szeretne a lakásába. Megjelenésére is jobban ügyel, mint máskor: menjen el egy szépségszalonba, ha tökéletes eredményre vágyik!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Több bolygó is látható az ön karrierjét jelző sorsterületen. Különösen érdekelt abban, hogy hivatásbeli tevékenységeit előre vigye. Sajnos fennáll az intrikák és a hatalmi harcok veszélye.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Nap a Merkúr és a Jupiter is a Skorpió jegyében áll. Ma minden igen érzékenyen érinti önt: a szép dolgok és sajnos a rosszak is. Egy mai teljesítményére méltán lehet büszke.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: